Föllinge PRO

    


Föllinge har sedan starten 1985 arbetat efter samma vision som företagets grundare; att skapa effektiva hudvårdsprodukter baserade på rena, ekologiska och icke manipulerade råvaror från naturen. I Föllinge Proffessional finns tre serier utvecklade för olika hudtypers behov;

Sensitive & Anti-Redness - En serie framtagen för den känsliga och reaktiva huden. Den passar väldig bra vid röd och blossande hud, irritationer och överkänslighet. Seriens främsta funktion är att lindra, lugna och balansera huden. Samtliga ingredienser är mycket noga utvalda för sina anti-inflammatoriska, skyddande, lugnande, dämpande och balanserande egenskaper. Hela serien är vegansk..

Mature & Renewal är framtagen för den mogna huden som behöver extra support. Seriens främsta funktion är att stimulera kollagenproduktionen, ge ökad elasticitet, minimera pigmentering, minska fina linjer och öka cellförnyelsen. Produkterna stramar upp huden och ger mogen hud rikligt med fukt och vård i form av aktiva ingredienser. Nyckelingedienser i serien är bakuchiol, antioxidanter, algextrakt och ceramider. Med Föllinge Professional Mature & Renewal har du möjlighet att skräddarsy en rutin med mer eller mindre fukt och fett, beroende på vilket behov huden har.

 All Skin Types är en serie produkter framtagna för att komplettera de hudspecifika serierna i varumärket Föllinge Professioal.I serien finns såväl rengöring som behandlande produkter och samtliga passar för alla hudtyper. Hela serien är vegansk.


"På Föllinge arbetar vi med naturliga ingredienser. Ofta finns de i den nordiska naturen runt oss, men vi har även ett kontaktnät av råvaruleverantörer över hela världen. En av våra grundläggande principer är renhet. Vi väljer noggrant ut alla naturliga ingredienser som används i våra produkter och testar dem alltid avseende kvalitet, hållbarhet och effektivitet. Föllinges ledord har sedan starten varit Harmoni, Balans och Skönhet. I alla våra val strävar vi efter just detta. Inte för mycket, inte för lite, utan just det perfekta. Det kräver erfarenhet, hängivenhet och inte minst respekt för det vi håller på med. Och en garanti vi ger dig är att vi dagligen arbetar med att försöka förfina och ytterligare förbättra det vi gör. Det gör vi för att vi ärligt ska kunna säga att vi tar ansvar för det vi gör och står för."