Face Mask Trio

I lager.
Antal: 1

199 kr

Face Mask Trio innehåller tre ansiktsmasker som kan användas på alla hudtyper. Face Mask Clearing har rengörande egenskaper, Face Mask Moist är återfuktande och Face Mask More har en uppstramande effekt på huden. Perfekt för dig som vill ge huden en extra näringsboost!


Produkter som ingår:

Face Mask Clearing 15 ml

Face Mask Moist 15 ml

Face Mask More 15 ml


Produkterna levereras i en presentask.


Face Mask Clearing är en djuprengörande och uppstramande ansiktsmask med Kisel och C-vitamin, för alla hudtyper. Den ”suger upp orenheter” och verkar porsammandragande. Face Mask Clearing är också effektiv mot akne och hudstrimmor. Kisel (silicea) är ett av de mineraler som anses viktigast för huden. Det löser upp tilltäppta porer samt drar till sig och binder bakterier, fett och smuts. Detta gör huden friskare och fräschare.


Face Mask Moist, med eteriska oljor av Neroli och Mandarin, är en fuktgivande och stärkande ansiktsmask för alla hudtyper. Face Mask Moist stärker huden, förbättrar strukturen och verkar utslätande. Den tillför huden fukt med hjälp av olika fuktbevarande örtsalter och kallpressad Jojobaolja. Stärkande Mandarinolja och cellförnyande Neroliolja höjer effekten ytterligare. Citrusallergiker kan dock vara känsliga mot Mandarinoljan.


Face Mask More är en uppstramande, återfuktande och lugnande ansiktsmask för alla hudtyper, även känslig hud. Den innehåller extrakt från Persiskt Silkesträd, Havtornsolja och eteriska oljor av Neroli och Olibanum. Havtornsolja och kallpressad Jojobaolja tillför huden fukt och fettsyror. Extraktet från Persiskt Silkesträd har en lyftande effekt på huden. Nerolioljan lindrar och lugnar huden, stimulerar cellförnyelsen samt förebygger brustna blodkärl. Olibanumolja agerar utslätande och stärkande.


199 SEK (Värde 287 SEK)


Endless Summer

Endless Summer

299 kr 436 kr
Try Out Set 4x15 ml

Try Out Set 4x15 ml

349 kr 549 kr